تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

چهارشنبه 6 دی 1396 03:59 ب.ظنویسنده : نویسنده

 


اتاق خبر 24:

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

مواد لازم:

فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری
کره آب شده1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده1 قاشق چای خوری
فلفلبه میزان لازم
ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

طرز تهیه ماهی:

فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%aa%db%8c%d9%84%d8%a7%d9%be%db%8c%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%b3%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d9%84%db%8c%d9%85%d9%88/
آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر